Ne pasa de mediu, ne pasa de viitor. Program de prevenire si reducere a cantitatii de deseuri generate

by | May 25, 2022 | Blog

La service-ul Auto AS International luam toate masurile necesare pentru un mediu mai curat si pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator pe care activitatea proprie il genereaza.

Acordam o atentie sporita gestionarii deseurilor, colectarii acestora in vederea reciclarii cat si asupra prevenirii si reducerii cantitatilor de deseuri pe care compania noastra le produce in urma reparatiilor auto realizate in service-ul nostru din strada Foisorului nr. 114 A, sector 3, Bucuresti.

Conform OUG 92/2021 Articolul 44:

Persoana juridică ce exercită o activitate de natură comercială sau industrială, pentru care autoritatea competentă pentru protecția mediului a emis o autorizație de mediu/autorizație integrată de mediu, având în vedere rezultatele unui audit de deșeuri, este obligată să întocmească și să implementeze un program de prevenire și reducere a cantităților de deșeuri generate din activitatea proprie.

Cum facem asta?

Suntem atenti la tot fluxul tehnologic pe care il aplicam tuturor serviciilor prestate de organizatia noastra, avand in vedere infrastructura si dotarile companiei setand obiective generale.

Printre obiectivele noastre putem enumera:

– Reducerea cantitatii de deseuri generate pe amplasament;
– Asigurarea colectarii selective pe amplasament prin gestionarea eficienta a tuturor deseurilor
rezultate din desfasurarea activitatii;
– Informarea angajatilor cu privire la obligatiile ce le revin;
– Scaderea costurilor prin reducerea cantitatii de deseuri nevalorificabile

Ce tipuri de echipamente folosim?

Echipamentele folosite in service-ul nostru au ca destinatie de utilizare repararea si mentenanta automobilelor multimarca.

Printre cele mai importante echipamente putem enumera statia de geometrie 3D, standul de verificare al franelor, elevatoare pentru mecanica si tinichigerie, aparate si utilaje destinate reparatiilor de tinichigerie si scule profesionale, aparate de sudura si indreptare caroserii, compresoare de aer sau cabina de vopsit.

Ce flux tehnologic implementam pentru a preveni si a reduce cantitatea de deseuri generate?

Cum reparam masinile?

In functie de tipul reparatiei pentru care optati ca si client al service-ului nostru in baza programarii online sau telefonice stabilim fluxul tehnologic ce urmeaza a fi implementat.

De la momentul sosirii dvs se face receptia si preluarea masinii in service. Constatam defectiunile, va notificam cu privire la reparatiile ce urmeaza a fi efectuate apoi inlaturam piesele uzate si defecte urmand a fi inlocuite cu piesele de schimb agreate sau dupa caz, componentele ce urmeaza a fi reparate / indreptate / vopsite.

In situatiile in care doriti piesele de schimb ce au fost inlocuite acestea sunt predate catre dvs, iar in cazul in care nu exista solicitari aceste piese sunt depozitate in locuri special amenajate pentru a fi ulterior depozitate selectiv in vederea reciclarii.

Ce flux tehnologic implementam pentru a preveni si a reduce cantitatea de deseuri generate?

Ce tipuri de deseuri generam?

Activitatea noastra de service auto autorizat R.A.R presupune schimbul, repararea si intretinerea autovehiculelor. In urma acestor operatiuni generam deseuri generate de inlocuiri ale pieselor de schimb, vopsirii elementelor de caroserie, schimburilor de ulei, reparatiilor mecanice, inlocuirea parbrizelor, bateriilor, materialelor plastice sau a multitudinii de lichide si fluide sau a diverselor componente electrice si electronice.

Ce flux tehnologic implementam pentru a preveni si a reduce cantitatea de deseuri generate?

Ce masuri si actiuni luam pentru reducerea cantitatii de deseuri?

Pentru o mai buna intelegere a masurilor de preventie si a actiunilor pe care le luam pentru a reduce cantitatea de deseuri generate in urma activitatii proprii va invitam sa consultati acest document.

NE PASA DE MEDIU, NE PASA DE VIITOR!

Implica-te si tu pentru un mediu mai curat. Impreuna vom avea un viitor mai bun. 

SERVICE AUTO

Mecanica auto

Electrica auto

Diagnoza computerizata

Geometrie roti 3D

Tinichigerie auto

Vopsitorie auto

Climatizare aer conditionat

Inlocuire parbrize auto

DAUNE SI ASIGURARI AUTO

Consiliere RCA-CASCO

Constatare daune auto

Consultanta dosar dauna

Reparatii cu decontare

Auto la schimb

Predare imediata

Centru daune ASIROM

Centru daune EUROINS