TERMENI SI CONDITII

1. Elemente Definitorii

1.1 Utilizator

Persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce utilizeaza un browser de internet pe un device mobil precum telefon smart sau tableta, laptop sau computer desktop pentru a accesa adresa site-ului www.autoasinternational.com

1.2 Prestator

Societatea comerciala SC Auto AS International SRL, cu sediul social in Bucuresti, strada Foisorului nr. 114A, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1463/2004, avand Cod Unic de Inregistrare 16109749.

1.3 Servicii auto

Orice produs sau serviciu disponibil pe site, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Programarea la Service, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator, Utilizatorului.

1.4 Programare service

Un cerere standard trimisa ca document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Utilizator.

1.5 Contract prestari servicii auto

Incheierea contractului de prestari servicii auto are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea unei cereri de programare la service sau la momentul emiterii confirmarii automate de primire a acestei cereri. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre Prestator si Utilizator. Auto AS International face tot posibiliul pentru a asigura acuratetea informatiilor de pe site, insa pot aparea si erori umane sau de programare. In cazul in care anumite informatii (preturi, texte sau titluri) sunt prezentate gresit, nu ne putem asuma raspunderea si ne rezervam dreptul de a anula programarea clientului, cu o notificare prealabila.

1.6 Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.autoasinternational.com, imagini, continut grafic, continut text, simboluri, elemente de grafica web, logo-uri, programare si alte date sunt proprietatea Auto AS International (exceptie logo-uri si simboluri ce reprezinta marcile auto – ce sunt utilizate cu caracter informativ) si ale partenerilor sai fiind aparate de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Auto AS International a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

1.7 Tipuri de servicii

Tipurile de servicii oferite de Auto AS International SRL pot varia de la caz la caz si pot fi mai multe decat cele enumerate in website-ul nostru. Serviciile listate in website se pot regasi deasemenea si in formularul de programare la service. Utilizarea, vizualizarea si achizitionarea ulterioara a serviciilor de pe acest website in baza unei programari online la service (www.autoasinternational.com) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Acest website se afla in proprietatea SC Auto AS International SRL, cu sediul social in Bucuresti, strada Foisorului nr. 114A, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1463/2004, avand Cod Unic de Inregistrare 16109749.

Auto AS International SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui website fara nicio notificare anuntata in prealabil. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de Servicii de catre SC Auto AS International SRL, prin intermediul website-ului  www.autoasinternational.com catre Utilizator. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de utilizare ale website-ului nostru de prezentare!

2. Conditii Generale

2.1 Utilizand acest site, acceptati termenii si conditiile noastre

Utilizand acest site declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile SC Auto AS International SRL.

2.2 Putem modifica continutul site-ului fara notificari prealabile

SC Auto AS International SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site fara nicio notificare anuntata in prealabil.

2.3 Nu suntem responsabili pentru:

SC Auto AS International SRL nu poate fi raspunzatoare pentru nicio greseala a continutului, specificatiilor tehnice, preturilor, informatiilor generale, pozelor sau a denumirilor serviciilor din acest site.

2.4 Este interzisa reproducerea partiala sau integrala a site-ului

SC Auto AS International SRL ofera tuturor utilizatorilor site-ului accesul la gama de servicii, preturi, titluri, imagini, videoclipuri de prezentare, etc. dar interzice modificarea, copierea, reproducerea partiala sau integrala a site-ului cat si exploatarea site-ului in scopuri comerciale sau contrar intereselor SC Auto AS International SRL.

2.5 Utilizatorii acestui site sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

 • Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, jignitor, calomnios sau ce pot fi contestabile.  SC Auto AS International SRL nu este responsabila pentru eventualele daune morale sau materiale produse de acestia.
 • Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
 • Nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest tip.
 • Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor in momentul inregistrarii cererii de programare la service, fapt ce poate duce la anularea acesteia.
 • Orice utilizator al site-ului isi poate exprima parerea asupra site-ului / serviciilor / articolelor lasand un comentariu pe site, poate trimite intrebari, poate cere lamuriri sau trimite sugestii asupra unor produse si / sau servicii. SC Auto AS International SRL isi rezerva dreptul de a nu publica, de a sterge / retrage de pe site comentariile ce au contextul de la punctul 1 si 2 al acestui articol si nu este responsabila pentru eventuale daune morale sau materiale produse de acestea.

3. Servicii

3.1 Serviciile oferite:

Serviciile auto oferite / prezentate pe site sunt definite in baza unui text informativ si disponibile in limita programarilor la service-ul auto deja existente. Datorita numarului mare de tipuri de servicii in site-ul www.autoasinternational.com nu putem garanta disponibilitatea acordarii timpului necesar unor reparatii cu durata mica de timp, dar va putem oferi ajutor la o data ulterioara, ce va va fi comunicata in scris sau telefonic dupa inregistrarea cererii de programare la service. Totodata, nu suntem raspunzatori in cazul in care un eventual serviciu a fost scos din lista de servicii aferente, dar totusi se regaseste pe website. Serviciile noastre auto sunt oferite in conformitate cu legislatia romana si prezinta toate avizele de functionare conform legii.

3.2 Compatibilitate piese auto terti si servicii Auto AS International:

Auto AS International SRL nu este responsabila in cazul comandarii unor piese auto de schimb incompatibile cu alte piese/ansambluri pe care Utilizatorul le are montate pe masina. De asemenea Prestatorul nu isi asuma raspunderea in cazul utilizarii / manevrarii total neadecvate sau altfel decat utilizarea stabilita de producator a unei / unor piese achizitionate de la furnizori de piese auto terti. In cazul in care un autovehicul se prezinta la service fara o diagnoza prealabila Auto AS International SRL nu garanteaza compatibilitatea pieselor cu cerintele dumneavoastra si nici calitatea anumitor produse. Pentru siguranta dumneavoastra va rugam sa contactati specialistii Auto AS International in vederea unei programari la service-ul auto.

3.3 Imagini si denumiri reparatii:

Imaginile si denumirile reparatiilor publicate pe site au caracter informativ, iar serviciile livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Auto AS International SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica titlurile si imaginile serviciilor fara o notificare prealabila.

3.4 Disponibilitate stocuri piese auto comandate la terti

Auto AS International SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a pieselor auto comandate prin intermediul unui formular de comanda  catre furnizorii agreati, motiv pentru care Prestatorul are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita programare la service, atunci cand piesele auto necesare nu mai apar in oferta curenta a furnizorului / producatorului sau nu sunt disponibile momentan. Daca plata se face in avans, Utilizatorului i se va returna valoarea achitata pentru comanda respectiva, dar nu si despagubiri.

4. Garantia serviciilor si a pieselor auto

4.1 Constatarea defectiunilor

Constatarea defectiunilor se face intr-un termen convenit intre Prestator si Utilizator, incepand cu data intrarii in posesie de catre Prestator a automobilului ce urmeaza a fi reparat in baza defectiunilor constatate. In cazul lipsei pieselor de schimb la producator / furnizor, inlocuirea acestora se face in max. 30 de zile lucratoare de la primirea pieselor de catre Prestator. In cazul lipsei complete a unei solutii de reparat (lipsa pieselor sau a componentelor), Prestatorul va oferi Utilizatorului o varianta de inlocuire a produsului cu unul identic sau asemanator (in cazul unui produs asemanator, acesta nu va putea fi de o valoare mai mica decat echipamentul cu defecte, iar in cazul unui pret mai mare fata de acesta, Utilizatorul va achita diferenta dintre echipamente).

In acest caz, garantia totala a echipamentului /componentei se extinde automat cu perioada de timp necesara inlaturarii defectiunii, daca acesta a fost reparat.

4.2 Conditii de acordare a garantiei

Garantia reparatiilor auto se acorda conform legislatiei romanesti in vigoare pentru fiecare operatiune realizata in parte si anume 12, 24 sau 36 de luni. Toate echipamentele utilizate sunt conforme cu certificarile necesare.

Garantia se acorda numai automobilelor reparate in cadrul service-ului auto Auto AS International, cu documentatia originala si insotite de o descriere a defectului cat si de prezentul certificat, factura fiscala si/sau chitanta / bon fiscal, in original.

4.3 Nu fac obiectul garantiei:

Produsul A, B, C, D. Pierderea certificatului de garantie atrage dupa sine iesirea din garantie a reparatiei.

4.4 Anularea garantiei

Cauze ale pierderii garantiei: 

 • Interventii neautorizate, inclusiv reparatii executate de persoane sau firme neautorizate de Prestator efectuate asupra pieselor sau asupra oricarei componente a acestora
 • Nerespectarea de catre Utilizator a conditiilor de manipulare, transport, instalare, punere in functiune, utilizare si intretinere prevazute in documentatia produsului
 • Deteriorari termice, mecanice si plastice ale produselor, datorate loviturilor, expunerii la surse de caldura, accidentelor, vibratiilor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare
 • Folosirea de baterii, surse de alimentare necorespunzatoare sau alte accesorii decat cele aprobate de producator / vanzator
 • In cazul in care produsele prezinta urme de contact cu lichid de orice natura (solventi, uleiuri, vopsele, acizi etc)
 • Interventii neautorizate asupra programului (software) furnizat impreuna cu piesele (daca este cazul)
 • Instalarea de programe (software), altele decat cele livrate impreuna cu piesele (daca este cazul)
 • Pierderea documentelor originale (certificat de garantie, factura si/sau chitanta/bon fiscal)

4.5 Cerere acordare garantie nejustificata:

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei de reparatie auto (datorata unui defect inexistent), clientul este obligat la plata contravalorii de investigare fixata la suma de 250 RON + TVA.

4.6 Transferul garantiei de reparatie auto in caz de vanzare al automobilului:

In situatia in care Utilizatorul va revinde automobilul, noul cumparator nu va beneficia de prevederile prezentului certificat de garantie decat in conditiile in care Auto AS International SRL este instiintata de revanzare in termen de maxim 7 zile calendaristice de la incheierea contractului de vanzare-cumparare.

5. Obligatiile utilizatorilor

5.1 Dreptul la comentarii

Utilizatorii site-ului online www.autoasinternational.com isi pot exprima parerile si opiniile asupra articolelor din blog in sectiunea de Comentarii ce se regaseste in cadrul site-ului, dupa o aprobare prealabila.

5.2 Dreptul de a refuza comentarii

SC Auto AS International SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii ce au un continut ilegal, rasist, obscen sau amenintator, defaimator, ce incalca dreptul intelectual/la viata al altor persoane, mesaje de promovare, spam-uri, etc.

5.3 Nu vor exista plati pentru prejudicii cauzate de comentarii sau comunicari

SC Auto AS International SRL nu va fi responsabila sau obligata la plata oricarui tip de despagubiri pentru orice tip de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.

5.4 Folosirea continutului nu trebuie sa cauzeze prejudicii

Utilizatorul isi asuma toate drepturile asupra continutului ce urmeaza a fi publicat pe site-ul www.autoasinternational.com, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte persoane. De asemenea, SC Auto AS International SRL nu isi asuma responsabilitatea privind daunelor posibile provocate de folosirea content-ului acestor pareri si opinii scrise ale utilizatorilor site-ului, ele fiind sub aceeasi limitare a responabilitatii ca si continutul site-ului.

6. Politica de pret

Pentru o cotatie exacta a pretului reparatiei sau a interventiei asupra masinii dvs, va rugam sa ne contactati telefonic sau in scris la numarul si adresa specificata in sectiunea Contact.

6.1 Preturi afisate

Preturile afisate fiecarui serviciu aferent in cadrul website-ului www.autoasinternational.com au caracter INFORMATIV si sunt setate ca preturi de referinta de pornire pentru acel serviciu. Acest lucru nu atrage dupa sine obligativitatea companiei SC Auto AS International SRL de a oferi tarifele afisate in dreptul fiecarui serviciu, reparatiile si serviciile putand diferi de la caz la caz in functie de marca automobilului, gradul de reparatie auto necesar, tipurile pieselor necesare cat si manopera si servicii totale.

6.2 Moneda

Preturile practicate de compania noastra sunt fixate in lei. Pentru o lista completa a serviciilor va rugam sa ne contactati.

6.3 Afisare eronata a preturilor

In cazul in care preturile sau alte detalii ale serviciilor au fost afisate gresit, fie ca este vorba despre cresterea pretului de catre parteneri/ furnizori sau fie ca este vorba despre o greseala din baza de date sau umana, ne rezervam dreptul de a modifica preturile sau de a anula programarile la service ce contin aceste greseli. In acest caz Auto AS International SRL va anunta clientii in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

6.4 Reduceri, promotii si oferte speciale

Pentru anumite servicii si categorii de servicii auto pot exista discounturi sau pachete cu PRET REDU. Aceste detalii pot fi vizualizate in categoria Reducerilor, in cadrul website-ului.

6.5 Achizitii online

Achizitiile online nu sunt permise in cadrul acestui website iar www.autoasinternational.com nu poate fi responsabila pentru orice dauna sau prejudiciu aparut in urma unor solicitari de plata neautorizate. Website-ul nostru nu va va cere niciodata sa realizati plati electronice, acestea nefiind posibile. Compania noastra va va emite o factura proforma doar in urma incheierii unui contract de prestari de servicii de reparatii auto.

In cazul in care primiti mesaje cu cereri de plata in format electronic din partea companiei noastre ce sunt trimise de pe alte conturi de email decat cel oficial (office [@] autoasinternational.com) va rugam sa ne sesizati imediat.

7. Modalitati de plata

7.1 Modalitati de plata acceptate

Factura proforma emisa poate fi achitata cash la sediul SC Auto AS International SRL (pentru persone juridice in limita a 5.000 de RON, TVA inclus, conform legislatiei in vigoare) cat si prin Ordin de Plata in conturile SC Auto AS International SRL.

7.2 Plata avans

Atunci cand contractati serviciile noastre exista posibilitatea de cerere de plata a unui avans, in functie de tipurile de reparatii auto necesare, componente si piese auto, durata si timpul de executie al lucrarii, etc. Plata se va face in functie de disponibilitatea serviciilor comandate dupa cum urmeaza: plata integrala in avans sau cu un avans agreat cu un agent de vanzari Auto AS International SRL. SC Auto AS International isi rezerva dreptul de a alege metoda de plata.

7.3 Programare service

Indiferent de modul de transmitere a programarii la service fie ca este pe site, prin e-mail sau telefonic, acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului si a contractului de prestari servicii auto se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste serviciile / piesele auto comandate. Factura fiscala emisa substituie contractul de prestari servicii. Lansarea cererii de programare, e-mailul automat care se transmite dupa receptionarea cererii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Auto AS International, nu constituie acceptari ferme ale comenzii dvs. si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

8. Comunicare electronica

8.1 Ce inseamna comunicare electronica?

Prin accesarea site-ului www.autoasinternational.ro, folosirea, vizitarea, programarea la service sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Auto AS International SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

8.2 Fals sau abuz in comunicarea electronica

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

8.3 Abonare newsletter

In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, mesajele trimise de SC Auto AS International SRL, ca newsletter, nu pot fi considerate SPAM deoarece: (1) contin datele necesare de identificare ale expeditorului si instructiuni de dezabonare; (2) acceptarea de primire a mesajelor/ofertelor nu implica financiar destinatarul; (3) au scopul de a informa abonatii cu privire la servicii ce le pot aduce beneficii; (4) adresa de e-mail a destinatarilor fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a abonarii la newsletter, a unor corespondente anterioare sau deoarece destinatarii sunt clienti/furnizori ai societatii noastre; fie a fost selectata dintr-o baza de date la care au subscris destinatarii; fie a fost facuta publica de catre destinatari prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri.

8.4 Confidentialitate datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informatii privind politica noastra de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati aceasta pagina.

8.5 Linkuri externe

Website-ul www.autoasinternational.com este gazduit pe serverele unei companii externe. Compania SC Auto AS International SRL nu poate fi responsabila pentru eventuale greseli/erori strecurate pe site, indiferent de motivul aparitiei acestora (modificari ale structurii site-ului, setari ale browserului sau ale sistemului de operare sau actualizari).

Auto AS International SRL nu raspunde pentru continutul, calitatea sau natura site-urilor partenere, ce pot fi accesate prin link-uri directe catre acestea, din cadrul site-ului www.autoasinternational.com. Raspunderea pentru acestea apartine integral proprietarilor linkurilor / website-urilor respective.

9. Receptie servcii

9.1 Auto la schimb

 

9.2 Receptia serviciilor contractate

 

9.3 Ridicarea autovehiculului din service

Autovehiculul ce a fost reparat poate fi ridicat de la sediul Auto AS International SRL din strada Foisorului nr. 114A, sector 3, Bucuresti in baza unei notificari prealabile convenite intre Prestator si Utilizator realizata fie prin intermediul emailului sau telefonic.

Auto AS International SRL nu este responsabila pentru intarzierea reparatiilor auto sau a altor servicii prestate din motive independente de SC Auto AS International SRL ce includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, accidente, intarzieri ale curierilor ce transporta piese auto / piese auto de la Producator / Furnizor catre Auto AS International, sau alte impedimente de forta majora conform legislatiei in vigoare.

9.4 Ultima modificare a termenilor

01 Septembrie 2018

Mecanica auto. Electrica auto. Geometrie 3D.
Tinichigerie auto. Vopsitorie auto.

AUTO AS INTERNATIONAL

Service auto multimarca.

Sunati acum pentru programare la: