DESPRE NOI

Oferim servicii si reparatii auto de peste 20 ani

Istoria noastra

Auto AS International SRL este o companie ce a fost fondata din pasiune pentru automobile si are ca obiect principal de activitate intretinerea si reparatia automobilelor. Aceasta pasiune ne-a facut sa punem bazele unui service auto modern dotat cu echipamente profesionale pentru a acoperii nevoile de reparatii si intretinere a automobilelor.

In tot acest timp, am reusit sa oferim clientilor nostrii servicii auto de calitate la preturi competitive perfectionandu-ne constant atat gama de servicii cat si metodologiile de lucru. De-a lungul timpului, am reusit sa ne diversificam serviciile oferite pe care le-am consolidat in decursul a multor ore de reparatii cat si prin multa munca depusa.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa gasim solutiile optime ca masina dumneavoastra sa fie in permanenta gata de drum si va propunem un parteneriat solid bazat pe calitatea executiei cat si pe corectitudinea preturilor cu care operam. Transferati grija reparatiilor in contul nostru si bucurati-va de drum cu reparatii si service auto marca Auto AS International.

Viziunea noastra

Aici, la Auto AS International vrem sa devenim mai buni in ceea ce facem pentru a ne putea dezvolta atat gama de servicii oferite clientilor nostri cat si pentru a optimiza calitatea acestora. Serviciile noastre vi se adreseaza, indiferent de marca automobilului pe care il conduceti sau de nivelul reparatiilor necesare sau solicitate.

Valorile noastre

CALITATE – Intotdeauna ne asiguram ca reparatiile sau serviciile auto pe care le contractati sa fie la cele inalte standarde calitative
RAPIDITATE – Ne dorim ca masina dumneavoastra sa nu fie imobilizata in service mai mult decat este necesar, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de drum
SERIOZITATE – tratam cu seriozitate fiecare reparatie, indiferent de gradul de dificultate al acesteia
RESPECT – Ne respectam clientii prin modul in care ne facem meseria

Cu ce ne diferentiem

Din respect pentru clientii nostrii am gandit si pus in aplicare un sistem de lucru care sa asigure eficienta maxima in procesul de reparatie concomitent cu scurtarea timpilor de imobilizare a masinii in service.

Aici, am introdus un sistem rapid de diagnosticare si identificare a defectiunilor survenite in timpul utilizarii masinii sau a uzurii datorate trecerii timpului combinat cu experienta mecanicilor auto pentru a obtine intr-un timp scurt necesarul de piese si operatiuni de executat.

Utilizand softuri specifice care interogheaza bazele de date ale furnizorilor obtinem intr-un timp scurt oferta de pret si durata reparatiei. Prin utilizarea echipamentelor si sculelor profesionale, executam reparatia cu respectarea termenelor stabilite si a normelor legale aplicabile punand pret pe calitate executiei si a serviciilor oferite de Auto AS International.

Am deschis acest business din pasiune pentru masini si tot ceea ce reprezinta acestea. Astfel, am cunoscut oameni ca dumneavoastra si am avut ocazia sa aplic tot ceea ce am acumulat din punct de vedere profesional pentru a veni in intampinarea dumneavoastra cu experienta potrivita, servicii si reparatii auto adecvate la un pret corect.

Va multumim pentru increderea acordata in toti acesti ani!

Tudor F.

Director General

Mecanica auto. Electrica auto. Geometrie 3D.
Tinichigerie auto. Vopsitorie auto.

AUTO AS INTERNATIONAL

Service auto multimarca.

Sunati acum pentru programare la:

V-AR PUTEA INTERESA SI MAGAZINUL ONLINE

CUMPARATI PIESELE AUTO NECESARE PENTRU REPARATII SI APOI PROGRAMATI-VA LA SERVICE.

Am deschis recent magazinul online de piese auto unde gasiti tot ce e nevoie pentru masina dvs.
Cautati prin cele 750.000 de produse disponibile, de la piese auto, anvelope si accesorii pentru cele mai populare marci si modele auto.

CE AVANTAJE AVETI SA CUMPARATI PIESELE LA NOI:

Ai evidenta reparatiilor si pieselor cumparate

Poti cumpara piese la orice ora, 24/7 / 365 zile pe an

Piese auto si accesorii variate pentru masina ta

Te poti programa la service direct din contul de client

Poti crea si salva liste de cumparaturi

Poti adauga detalii masinilor din garajul online

Poti cere ajutorul unui consultant la identificare

Primesti raspuns rapid la solicitari, in contul de client

Beneficiezi de prioritate la reparatiile in service

Identificare corecta a pieselor dupa codul VIN

Primesti discounturi si beneficii direct in cont

Returnezi cu cateva clickuri produsele neconforme

Gasesti produse de la cei mai populari producatori

Gasesti informatii extinse despre piesele importante

Ai parte de preturi corecte si livrare rapida

Beneficiezi de garantie a produselor si lucrarilor