INLOCUIRE SI MONTAJ PARBRIZE

In Sector 3, Bucuresti.

Inlocuire parbrize si geamuri auto in sector 3, Bucuresti.

La Auto AS International va oferim servicii de inlocuire parbrize cat si montaj pentru geamuri laterale, lunete si chedere la preturi avantajoase. Parbrizul masinii dumneavostra este crapat sau prezinta semne de uzura si zgarieturi?

Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii rapide de inlocuire parbrize auto, lunete si geamuri laterale respectand toate normele de siguranta.

Inlocuirea parbrizului este o arta ce poate fi dobandita prin experienta si practica indelungata. Tehnicienii nostri utilizeaza cele mai bune consumabile si unelte profesionale la montajul parbrizului dvs pentru a asigura o calitate deosebita lucrarii cat si o etanseizare deosebita pe caroseria masinii.

Care este durata de inlocuire a unui parbriz?

In functie de modelul masinii dvs, parbrizul se poate inlocui / monta cu ajutorul chederului sau prin procesul de lipire.

Inlocuirea unui parbriz ce necesita montajul chederului se realizeaza intr-un timp foarte scurt, iar autoturismul poate pleca la drum imediat ce a iesit din service-ul auto, acest procedeu neavand nevoie de utilizarea adezivilor.

La inlocuirea parbrizului prin procesul de lipire, durata de inlocuire este determinata de urmatoarele operatiuni: demontari ale elementelor de tapiterie, ornamente si chedere, stergatoare, grile, oglinda interioara si senzori cat si de procesul de taiere a parbrizului vechi.

Pentru montajul parbrizului se executa urmatoarele operatiuni: pregatirea suprafetei pentru montaj, aplicarea solutiilor de degresare si adezivi si aplicarea geamului pe rama masinii.

Aceasta operatiune de montaj al parbrizului poate avea un termen de executie cuprins intre 60 – 90 minute, tinand cont de modelul masinii si complexitatea elementelor de demontat.

Dupa lipirea parbrizului, masina trebuie sa stea nemiscata cca. 90 minute, pentru a permite adezivului sa se usuce in conditii optime.

Electrica Auto - Auto AS International
Electrica Auto - Auto AS International

Principale defectiuni ale
geamurilor si parbrizelor:

Fisuri in parbriz

Zgarieturi parbriz

Intreruperi la sistemul de dezaburire

Intreruperi ale sistemului de incalzire al parbrizului

Defectiuni la ornamente

Intreruperi ale senzorilor de ploaie

Intreruperi ale senzorilor de lumina

Defectiuni la chedere

Defectiuni la lipire

Defectiuni ale sistemelor de ridicare al geamurilor

Preturi manopera inlocuire parbrize, lunete si geamuri laterale incepand cu:


149 RON


(preturile nu includ TVA)

TREBUIE SA SCHIMBI PARBRIZUL?

Cauta parbrizul dorit dupa codul acestuia.

ATENTIE – Livrarea si montajul parbrizelor se face momentan doar in Bucuresti!

Mecanica auto. Electrica auto. Geometrie 3D.
Tinichigerie auto. Vopsitorie auto.

AUTO AS INTERNATIONAL

Service auto multimarca.

Sunati acum pentru programare la: