DAUNE AUTO ASIROM

Deschidere dosare dauna si reparatii daune auto ASIROM in Sector 3, Bucuresti.

Centru autorizat de asigurari auto ASIROM in sector 3, Bucuresti.

La Auto AS International situat la adresa din strada Foisorului nr. 114A sector 3, Bucuresti se deschid zilnic dosare de dauna pentru asiguratii auto CASCO ASIROM cu programare prealabila la call center 021.96.69

Alegand sa deschideti dosarul de dauna la Auto AS International scurtati timpul de asteptare pentru a prinde o programare iar prin operativitatea personalului nostru timpul alocat sederii dumneavoastra pentru completarea formularelor si efectuarea fotografiilor daunei masinii dvs este de numai 10-15 minute.

Auto AS International in calitate de partener ASIROM va pune la dispozitie personalul specializat si dotarile tehnice necesare executarii reparatiilor auto ale masinii dumneavoastra, noi asigurand continuitatea intregului flux de la deschiderea dosarului de dauna, intocmirea notei de constatare, executarea reparatiei si finalizarea dosarului de dauna. Prin aceasta timpul dumneavoastra este economisit, prezenta dumneavoastra fiind necesara doar la deschiderea dosarului de dauna si la ridicarea masinii din reparatie, evitand astfel drumurile inutile si aglomeratia din trafic.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de deschidere dosare CASCO ASIROM si reparatii daune ASIROM cu decontare directa, pentru a beneficia de operativitate si calitatea executiei.

Programare call center:

021.96.69


 

Mecanica auto. Electrica auto. Geometrie 3D.
Tinichigerie auto. Vopsitorie auto.

AUTO AS INTERNATIONAL

Service auto multimarca.

Sunati acum pentru programare la: