VOPSITORIE AUTO PROFESIONALA

in Sector 3, Bucuresti.

Vopsitorie auto in sector 3, Bucuresti.

La Auto AS International va oferim servicii profesionale de vopsitorie auto complete cu rezultate excelente orientate pentru a satisface privirea celui mai pretentios client. Tinem cont de calitatea lucrarilor noastre, iar vopsitorii nostri au experienta necesara pentru a va asigura servicii de vopsitorie auto superioare, indiferent de elementele de caroserie pe care doriti sa le reimprospatati.

In laboratorul de preparare al culorilor propriu, vopsitorul nostru sef poate obtine amestecuri de culori pentru orice tip de masina, model sau marca cat si pentru motociclete. Avand la dispozitie peste 100.000 de cartele de culoare, o cabina de vopsit auto de ultima generatie si si utilaje specializate pentru vopsitorie auto cat si cele mai bune tipuri de vopsea dedicate impreuna cu cei peste 18 ani de experienta in vopsitoria auto, vopsitorul nostru sef se va asigura ca fiecare detaliu din procesul de vopsire al pieselor va fi respectat.

De ce sa alegeti serviciile noastre de vopsitorie auto?

Atunci cand lasati masina in service-ul nostru pentru a beneficia de o vopsire auto completa, dupa o inspectie amanuntita de la departamentul de tinichigerie prealabila, aceasta este trimisa in zona de pregatire pentru a incepe procesul de revigorare al aspectului acestuia.

Ucenicii vopsitorului sef, duc masina in zona de pentru a fi spalata si degresata pentru a indeparta toate impuritatile ce pot afecta rezultatul final. Dupa ce se aplica o priza elementelor vopsite, se chituiesc toate elementele necesare a fi vopsite apoi este lasata la uscat in zona dedicata. Odata uscat, chitul este slefuit pana linia masinii respecta toate caracteristicile iar apoi se finalizeaza pentru a face loc aplicarii grundului ce protejeaza elementele caroseriei la rugina si intemperii.

Masina este adusa in cabina de vopsit pentru a fi izolata corespunzator, pentru ca elementele de caroserie sau componente ale masinii sa nu fie afectate sau patate in procesul de vopsire auto.

Cu multa maiestrie si indemanare, vopsitorul sef finalizeaza tot procesul, aplicand vopseaua auto in culoarea indicata in devizul de reparatie, conform specificatiilor tehnice ale autoturismului. Masina este lasata la uscat in cabina de vopsit, timp in care dumneavoastra sunteti instiintat de finalizarea lucrarii si programat pentru a o ridica. Apelati cu incredere la specialistii nostri in vopsitorie auto si beneficiati de servicii de calitate!

Printre serviciile noastre de
vopsitorie auto enumeram:

Vopsire bara fata

Vopsire bara spate

Vopsire aripa stanga fata

Vopsire aripa dreapta fata

Vopsire aripa stanga spate

Vopsire aripa dreapta spate

Vopsire usa stanga fata

Vopsire usa dreapta fata

Vopsire usa stanga spate

Vopsire usa dreapta spate

Vopsire capota fata

Vopsire capota spate

Vopsire plafon

Vopsire jante

Vopsire oglinda stanga

Vopsire oglinda dreapta

Vopsire prag stanga

Vopsire prag dreapta

Polish elemente caroserie

Restaurare / polish faruri

Tipuri de vopseluri:

Vopsea nemetalizata

Vopsea metalizata

Vopsea perlata

Vopsea in 3 straturi

Vopsea mata

Vopsea cameleon

Galerie foto vopsitorie auto:

Vopsitorie auto - bara avariata - Auto AS International
Vopsitorie auto - zgarieturi caroserie - Auto AS International
Vopsitorie auto - zgarieturi usi - Auto AS International
Vopsitorie Auto - zgarieturi aripa spate - Auto AS International
Vopsitorie auto - Piese la vopsit - Auto AS International
Vopsitorie auto - Pregatire suprafata vopsit - Auto AS International
Vopsitorie auto - Rezultat final vopsitorie auto - Auto AS International
Vopsitorie auto - Rezultat final vopsitorie auto 1 - Auto AS International

GALERIE VIDEO VOPSITORIE AUTO:

Mecanica auto. Electrica auto. Geometrie 3D.
Tinichigerie auto. Vopsitorie auto.

AUTO AS INTERNATIONAL

Service auto multimarca.

Sunati acum pentru programare la: