POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Informatii despre operatorul de date cu caracter personal

Suntem 100% dedicati protejarii datelor cu caracter personal ale clientilor si vizitatorilor site-ul nostru, autoasinternational.com. In acest caz, noi, AUTO AS INTERNATIONAL SRL , suntem singurul operator de date cu caracter personal, responsabili pentru confidentialitatea datelor. Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa office[@]autoasinternational.com

Date de identificare:
AUTO AS INTERNATIONAL SRL
CUI: 16109749
Nr. Reg. Com: J40/1463/2004

Adresa service:
Strada Foisorului nr. 114A, Sector 3, Bucuresti

2. Categorii de date cu caracter personal prelucrate si in ce scopuri le prelucram

Folosim date cu caracter personal in diverse moduri si pentru diverse scopuri, in functie de informatia pe care o prelucram. Mai jos detaliem ce date folosim si in ce scop:

Nume, Prenume si informatii de contact (Telefon, E-mail).

Folosim aceste informatii pentru a putea stabili contactul cu dumneavoastra in baza solicitarii de contact pe care dumneavoastra ati inscris-o pe site-ul nostru, cu ajutorul formularului de contact sau al programarii la service. Trimitem mesaje prin SMS sau e-mail, in baza acordului de reparatii cu dumneavoastra, cat si pentru a va informa despre stadiul comenzii dumneavoastra si pentru a ne asigura ca totul a decurs bine de-a lungul procesului de reparatie.

Istoricul conversatiilor cu noi

Folosim istoricul conversatiilor cu noi pentru a imbunatatii suportul si relatiile cu dumneavoastra cat si pentru a va oferi cele mai bune servicii auto, conversatii in baza solicitarilor dumneavoastra prin intermediul website-ului nostru.

IP si sesiunea pe site-ul www.autoasinternational.com

Folosim aceste date pentru a va putea oferi serviciile optime online si pentru a va putea oferi cele mai bune solutii atunci cand aveti intrebari legate de serviciile noastre, observand ce pagini ati vizitat in timpul sesiunii dumneavoastra.

Comportament online

Datele legate de istoricul navigarii pe site-ul nostru sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Aflati mai multe detalii in Politica de Cookies. Este posibil sa prelucram date cu caracter personal pentru activitatii de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Auto AS International, prin intermediul Site-ului. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati. Nu sunteti obligati sa ne oferiti aceste date personale, insa in lipsa acestora este posibil sa nu puteti finaliza o o cerere de servicii sau sa primiti cele mai bune servicii din partea noastra.

3. Destinatarii datelor cu caracter personal si securitatea datelor

Nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Cu toate acestea, este posibil sa partajam date personale cu alte companii partenere precum firma de contabilitate, aplicatii de newsletter, agentii de promovare online, aplicatii de analiza a traficului pe site, sau companii ce vor opera ca imputerniciti ai Auto AS International SRL.

Acest lucru este absolut necesar pentru a va putea oferi cele mai bune servicii, pentru a ne onora contractul cu dumneavoastra si pentru a ne putea desfasura activitatea comerciala in legalitate si in cele mai bune conditii. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor Auto AS International SRL face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

4. Cat timp pastram datele cu caracter personal

Datele dvs personale din comenzile efectuate la Auto AS International, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate.

Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse. Daca este rezonabil sau necesar pentru a indeplini cerinte legate, pentru a preveni frauda si abuzurile sau pentru a ne indeplinii termenii si conditiile, este posibil sa pastram anumite informatii la cerere, chiar si dupa stergerea contului de client sau daca nu mai furnizam servicii catre dumneavoastra.

5. Care sunt drepturile dumneavoastra

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

DREPTUL LA INFORMARE

Ca utilizator al website-ului autoasinternational.com aveti dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Auto AS International SRL, conform celor descrise in prezentul document.

DREPTUL DE ACCES LA DATE

Respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Auto AS International SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

DREPTUL LA RECTIFICARE

Respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Auto AS International SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete. Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

DREPTUL LA STERGEREA DATELOR

Acest drept se va efectua fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate
  • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare
  • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze
  • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
  • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale
  • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Auto AS International SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice.

DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII, IN MASURA IN CARE

  • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor
  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta
  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

  • dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit
  • dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Auto AS International SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege

DREPTUL LA OPOZITIE

  • in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos
    in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Auto AS International SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Auto AS International SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta
  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office[@]autoasinternational.com

6. Cookies

Folosim Cookies pentru a imbunatatii performantele site-ului www.autoasinternational. Pentru mai multe detalii vedeti Politica de Cookies.

7. Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa office[@]autoasinternational.com. Ne puteti de asemenea contacta la adresa: Strada Foisorului nr. 114A, Sector 3, Bucuresti, sau puteti folosi formularul de contact de aici.

8. Schimbari asupra politicii de confidentialitate

Este posibil sa modificam termenii politicii de confidentialitate din cand in cand, pentru a detalia modul in care procesam datele dumneavoastra. Vom face public pe site-ul nostru faptul ca am modificat politica de confidentialitate, sau in cazul in care sunt schimbari majore este posibil sa folosim alte metode de contact (email, SMS) pentru a ne asigura ca ati fost informat in legatura cu schimbarile si pentru a le putea analiza.

Ultima modificare:
01 Septembrie 2018

Mecanica auto. Electrica auto. Geometrie 3D.
Tinichigerie auto. Vopsitorie auto.

AUTO AS INTERNATIONAL

Sunati acum pentru programare la: