Aer Conditionat / Climatizare auto

In sector 3, Bucuresti

Reparatii aer conditionat si sisteme de climatizare auto in sector 3, Bucuresti.

La Auto AS International va oferim servicii de reparatii ale sistemului de aer conditionat sau de climatizare pentru orice marca si model de automobil. Tehnicienii nostri sunt specializati in diagnosticarea problemelor si repararea sistemelor de aer conditionat si climatizare si utilizeaza echipamente moderne de lucru in service-ul nostru din sectorul 3, strada Foisorului nr. 114A.

Indiferent de sezon sau anotimp, defectiunile la sistemul de aer conditionat al masinii creaza disconfort atat soferului cat si pasagerilor, iar o igienizare periodica a sistemului de aer conditionat sau climatizare este mai mult decat importanta.

De ce sa alegeti serviciile noastre de reparatii ale sistemului de aer conditionat?

Odata ajunsa in service-ul nostru, masina dvs va fi supusa unei inspectii tehnice ale sistemului de aer conditionat sau climatizare, pentru a avea un diagnostic corect al problemelor ce urmeaza a fi adresate.

Dupa inspectia amanuntita, elementele si componentele sistemului AC ce necesita inlocuire vor fi schimbate in timp ce piesele ce necesita reparatii vor fi rezolvate corespunzator. In cazul in care automobilul prezinta scurgeri ale freonului acestea vor fi reparate cu atentie iar furtunele ce pot prezenta defectiuni vor fi imediat inlocuite.

In urmatorul pas, vom elimina mirosul neplacut generat de sistemul de ventilatie al aerului conditionat prin procesul de autocuratare, cauzat in special de depuneri in sistemul de ventilatie si de nerespectarea termenelor de service auto.

Se va trece la vidarea si etanseizarea sistemului de aer conditionat si apoi vom face teste amanuntite pentru a verifica debitul de aer cat si pentru a verifica daca reparatia sistemului de aer conditionat a fost facuta in parametri optimi.

Incarcare freon sistem de aer conditionat auto multimarca

Pe langa serviciile de reparatii ale sistemului de aer conditionat al masinii dvs, va oferim solutii optime de incarcare freon 134a cat si pentru freon 1234yf. Scurgerile de freon datorate fisurilor furtunelor sau a altor componente ale sistemului de aer conditionat duc la slabirea eficientei intregului sistem, afectand atat performantele masinii in habitaclu cat si confortul pasagerilor acestuia.

Evitati neplacerile cauzate de un sistem de aer conditionat nefunctional si apelati cu incredere la serviciile noastre de incarcare freon auto.

Mecanica Auto - Auto AS International
Mecanica Auto - Auto AS International
Preturi incarcare freon auto incepand cu:


99 RON


(preturile nu includ TVA)

Defectiuni frecvente ale sistemului de aer conditionat:

Compresor AC defect

Radiator spart

Conducte instalatie AC sparte sau fisurate

Supape de presiune defecte ce necesita inlocuire

Oringuri de etansare AC

Uzura excesiva

Preturi reparatii aer conditionat incepand cu:


249 RON


(preturile nu includ TVA)

Mecanica auto. Electrica auto. Geometrie 3D.
Tinichigerie auto. Vopsitorie auto.

AUTO AS INTERNATIONAL

Service auto multimarca.

Sunati acum pentru programare la: