Lansam serviciul de ridicare si livrare in vederea reparatiilor auto pe toata raza sectorului 3

Stimati clienti,

Va informam ca Auto AS International a implementat masuri specifice de protectie impotriva COVID-19 atat pentru angajati cat si pentru utilizatorii serviciilor de reparatii auto ai companiei noastre. Astfel, au fost curatate si dezinfectate spatiile comune, sculele cat si toate dispozitivele folosite la reparatia masinilor.

Echipamentele de lucru sunt curatate dupa fiecare folosire iar angajatii nostri folosesc echipament individual de protectie pentru impiedicarea raspandirii COVID-19.

Va informam ca incepand de luni 23.03.2020 toate masinile ce vor intra in reparatii vor fi dezinfectate atat la intrarea in service cat si la iesire. Facem toate eforturile ca aceasta situatie sa fie depasita cat mai usor.

Totodata, incepand de luni inauguram serviciul de ridicare si livrare al masinilor ce necesita a fi reparate in unitatea noastra, direct de la domiciliul clientului pe toata raza sectorului 3, Bucuresti.

Pentru a putea beneficia de serviciul de ridicare si livrare, va rugam sa utilizati formularul de cerere oferta special creat pentru aceasta situatie, pe site-ul nostru: https://autoasinternational.com/ridicare-livrare

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Va ridicam masina in vederea reparatie in cel mai scurt timp. Acest serviciu este disponibil doar pentru cei ce locuiesc in sectorul 3 Bucuresti.

PROGRAMARI, AICI >>