DAUNE AUTO EUROINS

Deschidere dosare dauna si reparatii daune auto EUROINS in Sector 3, Bucuresti.

Centru autorizat de asigurari auto EUROINS in sector 3, Bucuresti

La Auto AS International situat la adresa din strada Foisorului nr. 114A sector 3, Bucuresti se deschid dosare de dauna RCA si CASCO pentru asiguratii si pagubitii auto EUROINS cu programare prealabila la call center 031.94.83

Alegand sa deschideti dosarul de dauna la Auto AS International scurtati timpul de asteptare pentru a prinde o programare. Personalul EUROINS  intocmeste documentatia necesara pentru completarea formularelor si efectuarea fotografiilor daunei masinii dumneavoastra in spatiul pus la dispozitie de compania noastra.

Auto AS International in calitate de partener EUROINS va pune la dispozitie personalul specializat si dotarile tehnice necesare executarii reparatiilor auto ale masinii dumneavoastra, noi asigurand continuitatea intregului flux de la deschiderea dosarului de dauna, intocmirea notei de constatare, executarea reparatiei si finalizarea dosarului de dauna. Prin aceasta timpul dumneavoastra este economisit, prezenta dumneavoastra fiind necesara doar la deschiderea dosarului de dauna si la ridicarea masinii din reparatie, evitand astfel drumurile inutile si aglomeratia din trafic.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de deschidere dosare CASCO si RCA EUROINS si reparatii daune EUROINS cu decontare directa, pentru a beneficia de operativitate si calitatea executiei.

Programare call center:

031.94.83


Mecanica auto. Electrica auto. Geometrie 3D.
Tinichigerie auto. Vopsitorie auto.

AUTO AS INTERNATIONAL

Service auto multimarca.

Sunati acum pentru programare la: